fbpx
Сьогодні
12:17 20 Січ 2021

Микитась розповів, як Татаров допомагав "вирішувати" проблеми "Укрбуду" в МВС, - ЗМІ

Заступник голови Офісу президента Олег Татаров у часи роботи в Міністерстві внутрішніх справ допоміг повернути вилучені під час обшуків кошти компанії "Укрбуд Девелопмент".

Про це розповів колишній власник "Укрбуд Девелопмент" Максим Микитась в інтерв'ю Українській правді.

"Так, тоді допомогло. На певних умовах питання повернення вилучених коштів "Укрбуду" було вирішено", – заявив Микитась.

За його словами, до 2014 року Татаров був "впливовим серед слідчих МВС через його наближеність до керівництва МВС".

"[Зв'язок із керівництвом МВС простежувався] через кума, колегу та земляка Максима Цуцкірідзе, який залишився на керівних посадах в ГСУ НПУ, а рік тому став керівником Головного слідчого управління Національної поліції, якому підпорядковані усі слідчі країни", – повідомив Микитась. 

На його думку, саме через Цуцкірідзе Татаров "вирішував найскладніші питання", оскільки в системі це була його найближча людина.

Нагадаємо, що 15 січня, у НАБУ заявили, що ВАКС постановив передати кримінальне провадження щодо заступника керівника Офісу президента Олега Татарова до Бюро.

До цього Офіс генпрокурора передав справу заступника Єрмака Олега Татарова з НАБУ до СБУ: Татаров сказав, що готовий до будь-якого відкритого і публічного судового процесу.

Раніше глава НАБУ Артем Ситник сказав, що Олегу Татарову проситимуть обрати в суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: