fbpx
Сьогодні
21:00 19 Січ 2021

Байден уперше в історії США хоче призначити трансгендера на урядову посаду

Новообраний президент США Джо Байден обрав очільницю охорони здоров'я штату Пенсильванія Рейчел Левін своїм помічником. Левін стане першим відкритим трансгендером в уряді США.

Про це пише The Guardian.

Левін раніше очолювала підліткову клініку охорони здоров'я в штаті Пенсільванія, перш ніж в 2017 році її призначили секретарем охорони здоров'я в штаті.

"Доктор Рейчел Левін забезпечить стійке керівництво та необхідні знання, необхідні нам для того, щоб люди пройшли через цю пандемію – незалежно від їх поштового індексу, раси, релігії, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності чи інвалідності – та задовольнити потреби громадської охорони здоров'я нашої країни цей критичний момент і далі", – сказав Байден у заяві. – "Це історичний та глибоко кваліфікований вибір, який допоможе керувати зусиллями нашої адміністрації у галузі охорони здоров'я".

Випускниця Гарварду та медичної школи Тулейна, Левін є президентом Асоціації державних та територіальних службовців охорони здоров'я. У минулому вона писала про опіоїдну кризу, медичну марихуану, медицину для підлітків, розлади харчової поведінки та ЛГБТ.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: