fbpx
Сьогодні
13:25 18 Січ 2021

Затонулий корабель біля Туреччини: українських моряків виписали з лікарні, готується їх повернення додому

Тіла трьох загиблих моряків із затонулого судна Arvin уже знайдено станом на ранок понеділка.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України з посиланням на дані турецької сторони.

"За повідомленням турецької влади, станом на 10:00 18 січня шестеро членів екіпажу врятовані (п'ятеро громадян України та один громадянин РФ), знайдено тіла трьох загиблих моряків (триває процедура їх ідентифікації)", – йдеться в повідомленні МЗС.

Врятованих моряків госпіталізували до місцевої лікарні м. Бартин. Пошуково-рятувальна операція щодо інших членів екіпажу триває.

До м. Бартин прибув посол України в Туреччині та консульські працівники для надання постраждалим громадянам України необхідної консульської допомоги та координації взаємодії з турецькими компетентними органами на місці. Справа перебуває на особливому контролі МЗС і посольства України в Туреччині.

Як повідомило посольство України в Туреччині, українських моряків, врятованих із затонулого судна Arvin, виписали з лікарні.

"Стан здоров'я задовільний – дякуємо лікарям Bartın Devlet Hastanesi. Вдячні губернаторству Бартина за одяг і взуття для хлопців. Українські консули готують документи для повернення моряків додому", – йдеться в повідомленні посольства у Twitter у понеділок.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: