fbpx
Сьогодні
10:07 18 Січ 2021

В одеському готелі ліквідували пожежу, двоє людей загинули

фото: Думская

Вночі 17 січня у готельному комплексі в Одесі сталася пожежа. Внаслідок займання загинули дві людини, ще дві постраждали — їх госпіталізували до лікарні.

Про це передає Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Приблизно о 20:30 по вул. Посмітного 10/12 (неподалік від одеського пляжу «Аркадія») сталося загоряння третього поверху та даху будинку на один під'їзд та 36 квартир. На фото рятувальників видно назву готельного комплексу — Arcadia Apartments SunCity.

Пожежу вдалося загасити о 23:51 на площі 1200 м². У ДСНС повідомляють про загибель двох людей.

"Станом на 9.00 годину встановлено, що внаслідок пожежі загинули дві людини, їх особи наразі встановлюються. До лікарні з опіками та отруєннями продуктами горіння госпіталізовано п'ятьох людей.

Наразі слідчі розглядають декілька версій причин пожежі: необережне поводження з вогнем та несправність проводки. В рамках розпочатого кримінального провадження призначено пожежно-технічну та судово-медичні експертизи. Триває досудове розслідування", – пише поліція.

Один із постояльців готелю Влад розповів місцевому виданню «Думская», що почув, як загорілася проводка на другому поверсі, взяв документи та вибіг із приміщення. За його словами, в готелі проживали багато іноземців.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. ст. 270 Кримінального кодексу — порушення правил пожежної безпеки. Причину пожежі наразі встановлюють.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: