fbpx
Сьогодні
20:55 18 Січ 2021

Навального направили до СІЗО: відео

Фото Reuters

Російського опозиціонера Олексія Навального, якого заарештували після повернення з кількамісячного лікування у Німеччині, доправили до московського СІЗО "Матросская тишина".

Про це йдеться у відеозверненні Навального, оприлюдненого у Twitter.

"Якщо вірити документам суду, я поїхав до "Матросской тишины". Всім хочу сказати одне: нічого не варто боятися. Боятися можна лише свого власного страху", – сказав Навальний.

Російські ЗМІ також оприлюднили відео конвоювання Навального з поліцейської дільниці до автозака.

На ньому видно, що під час конвоювання навальний був у наручниках та прикутий до силовика, який його конвоював.

Нагадаємо, що співробітники поліції відвели опозиціонера Олексія Навального з паспортного контролю в аеропорту Шереметьєво.

Як повідомлялось, Навальний 17 січня був затриманий одразу після прибуття літаком до Москви з Берліна, де лікувався і проходив курс реабілітації після отруєння його речовиною групи «Новичок» наприкінці серпня минулого року.

Літак авіакомпанії "Перемога", на борту якого перебував російський опозиційний політик Олексій Навальний з дружиною, замість планового прильоту до "Внуково" приземлився в московському аеропорту "Шереметьєво".

У "Внуково" ОМОН витіснив людей на вулицю, а після почав затримання. Його брата Олега Навального та активіста Костянтина Котова затримали в будівлі аеропорту. Були й інші затримані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: