fbpx
Сьогодні
14:29 17 Січ 2021

Поліція зафіксувала 24 порушення під час виборів на Київщині

Фото: пресслужба Нацполіції

Станом на 12:00 годину до поліції Київщини надійшло 24 повідомлення, пов'язаних з порушенням виборчого процесу. Поліція провела перевірку, за матеріалами яких складено 8 адміністративних протоколів. 

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Низка повідомлень до поліції надійшла про фотографування виборчих бюлетенів та інші неправомірні дії учасниками виборів.

"Поліцейські відреагували на всі звернення оперативно і склали відносно порушників 6 адмінпротоколів – за публічне розголошення виборцем, результатів волевиявлення в приміщенні для голосування (ст. 212-22 Кодексу України про адміністративне правопорушення)", – повідомляють у поліції.

Також один із жителів міста Бровари в приміщені ДВК ображав учасників виборчого процесу та ще й прийшов до виборчої дільниці без засобів індивідуального захисту. За такі правопорушення працівники поліції склали відносно чоловіка адміністративні протоколи за ст. 173 та за ст. 44-3 КУпАП.

Також триває перевірка про невчасне відкриття виборчої дільниці. Так, одна з ДВК у місті Бровари не відкрилася о 8-й годині ранку, оскільки члени підготовчого засідання не встигли вчасно реєструвати спостерігачів виборчого процесу.

Нагадаємо, сьогодні, 17 січня, проходять місцеві вибори у кількох містах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: