fbpx
Сьогодні
22:10 16 Січ 2021

У Києві розповіли, де можна здати неробочу техніку

У контактному центрі міста Києва 1551 розповіли, куди у столиці здавати на переробку стару побутову та комп'ютерну техніку, обладнання, що вже зношене або не підлягає ремонту.

Центр управління відходами

Центр надає послуги з утилізації офісам, державним структурам, виробникам та фізичним особам.

Для того, щоб здати техніку, потрібно залишити заявку за телефоном або на електронну пошту. Автомобіль центру забере обладнання й відправить на переробку. Також можна привезти техніку на адресу центру.

Адреса: вул. Полковника Шутова, 16.

ЕКО-М

Тут приймають на утилізацію будь-яку побутову та комп'ютерну техніку безкоштовно. Якщо техніка габаритна, її можуть вивезти самостійно.

Адреса: вул. Академіка Янгеля, 5.

Екологічні інвестиції

Компанія надає послуги з утилізації для підприємств і проводить «дні роботи з населенням». Такі заходи відбуваються раз на півтора місяця, за датами можна стежити на сторінці в Facebook. Тут приймають дрібну електроніку, оргтехніку, монітори, а ще батарейки, лампи і термометри.

Адреса: вул. Верхній Вал, 4А.

Екологічна лабораторія

Це підприємство з утилізації працює лише з юридичними особами та надає платні послуги. Для того, щоб здати техніку на утилізацію, треба надіслати список обладнання на пошту. «Екологічна лабораторія» оцінить утилізацію кожної позиції і після цього можна укладати договір із надання послуг. Підприємство надає акт виконаних робіт, що є підтвердженням факту утилізації й може бути наданий контролюючим органам.

Адреса: вул. Автозаводська, 2.

Зазначимо, що в Україні утилізувати небезпечні відходи, включно з побутовою/комп'ютерною технікою, можуть лише організації, які мають відповідну ліцензію для надання таких послуг від Міністерства екології та природних ресурсів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: