fbpx
Сьогодні
09:30 16 Січ 2021

Татаров оплатив навчання у США. Стверджує, що для себе

Заступник голови Офісу президента Олег Татаров купив навчання в університеті у столиці США Вашингтоні.

Як повідомляє Liga.net із посиланням на декларацію Татарова про суттєві зміни в майнових статках, тоді як реєстр декларацій Нацагентства із запобігання корупції видає "внутрішню помилку сервера".

У документі зазначено, що 13 січня Татаров оплатив навчання вартістю 269 129 грн в Американському університеті у Вашингтоні, округ Колумбія, США.

Із декларації неясно, для кого і яку освіту оплачував Татаров.

Згідно з декларацією за 2019 рік, яку Татаров подавав як кандидат на посаду в Офісі президента, у нього є дочка Марія та син Дмитро.

У 2019 році Олег Татаров заробив в "Укрбуді" 62 351 грн, в Адвокатському об'єднанні "Креденс" 126 819 грн, у Національній академії внутрішніх справ – ще 100 503 грн, а на підприємницькій діяльності він збагатився на 4 471 718 грн. Його дружина Тетяна також працювала в академії внутрішніх справ (зарплата 100 031 грн.), у ТОВ "Креденс" (зарплата 102 815 грн) та займалася бізнесом (заробила 4 998 600 грн).

Згодом увечері Олег Татаров відреагував на інформацію у ЗМІ про виділені кошти на навчання та надав пояснення у Телеграмі.

За його словами, освіту він оплатив для себе в American University у м. Вашингтон, США.

"Після отримання від університету підтвердження мого зарахування на курс публічного адміністрування та політики, який буду проходити онлайн, перерахував перший платіж – $ 9 569. Що й відобразив у своїй декларації згідно вимог закону", – пояснює Татаров.

Нагадаємо, 15 січня у НАБУ заявили, що ВАКС постановив передати кримінальне провадження щодо заступника керівника Офісу президента Олега Татарова до Бюро. Сам Татаров цю інформацію спростовував.

До цього Офіс генпрокурора передав справу заступника Єрмака Олега Татарова з НАБУ до СБУ: Татаров сказав, що готовий до будь-якого відкритого і публічного судового процесу.

Раніше глава НАБУ Артем Ситник сказав, що Олегу Татарову проситимуть обрати в суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: