fbpx
Сьогодні
19:11 16 Січ 2021

Шмигаль назвав пріоритети Кабміну на 2021 рік

фото: Урядовий портал

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль назвав пріоритети Кабінету міністрів у 2021 році.

Про це він сказав "Україна 24".

"Безумовно, основна ціль – побороти COVID-19 в Україні. Безумовно, хотілося б, щоб він був подоланий у світі. Це відкриє кордони, відкриє туризм, пожвавлення міжнародної торгівлі, це краще для економіки. Тому, звичайно, це сьогодні кризовий пріоритет номер один", – зазначив прем'єр.

Також Шмигаль розповів, що серед пріоритетів "розвиток економіки, підтримка малого і середнього бізнесу, підтримка наших громадян, розвиток освіти".

Глава уряду наголосив на необхідності активного продовження реформ у медицині, оскільки "медики наші дуже яскраво себе проявили в боротьбі з COVID-19".

"Один з важливих пріоритетів – розвиток нашого виробника, промисловості. Ми зараз багато зусиль докладаємо для просування та укладення експортних контрактів на міжнародній арені. Створене торік Міністерство стратегічних галузей промисловості активно працює і дає добрий результат у вигляді конкретних контрактів для наших підприємств. Наприкінці минулого року вперше за останні 20 років підписані договори на будівництво і постачання трьох літаків "Антонов" і ще низка перспективних угод. Цим будемо займатися у 2021 році. В нас буде багато гарних досягнень, думаю, ми всі їх побачимо", – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: