fbpx
Сьогодні
15:43 16 Січ 2021

Над Донецьким аеропортом знову замайорить синьо-жовтий прапор України, - Зеленський

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський до Дня пам'яті згадав про захисників Донецького аеропорту.

Як він пише у своєму Телеграм-каналі, героїчна обора ДАП виглядала як диво, коли українські захисники продовжували боротьбу попри руйнування аеропорту.

"Але жодного дива – це відображало закономірність. Бо українці довели, що рубіж свободи народів у Європі тепер – по східному кордону нашої держави, і на захід його вже ніхто й ніколи не відтисне", – наголошує Зеленський.

Президент зазначає, що бої за Донецький аеропорт були одними з найзапекліших і що його продовжували боронити попри регулярні атаки та фейки ворога.

"За цю стійкість, безстрашність і незламність захисників Донецького аеропорту навали кіборгами. Але вони були лише людьми, які показали всім нам, як це – тримати оборону навіть у меншості, вгризатися в бетон, але не відступати. Не віддавати ворогу без бою жодного сантиметра своєї території. Не тому, що вона має якесь стратегічне значення, а тому, що це – твоя земля, твій дім, який потрібно захищати", – йдеться у дописі Зеленського.

Президент України закликав пам'ятати про живих і полеглих захисників, що захищали ДАП. Також він висловив переконання, що над аеропортом знову буде український прапор.

Нагадаємо, сьогодні в Україні День пам'яті захисників Донецького аеропорту.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: