fbpx
Сьогодні
12:02 16 Січ 2021

Фракція "Слуга народу" не буде збиратися на позачергове засідання заради Дубінського

Фото: Рубрика

Питання санкцій Міністерства фінансів США проти народного депутата України з фракції "Слуга народу" Олександра Дубінського буде розглянуто на найближчому засіданні фракції поряд з іншими актуальними питаннями.

Про це заявив глава фракції Давид Арахамія, про що інформує Інтерфакс-Україна.

"Питання, щодо пана Дубінського, може бути розглянуто на найближчому засіданні фракції разом із іншими питаннями порядку денного. Але спеціально скликати з цього приводу позачергове засідання ми не будемо", – сказав Арахамія.

При цьому він зазначив, що поки невідомо, коли відбудеться засідання фракції.

Нагадаємо, що 11 січня Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадив додаткові санкції проти сімох фізичних осіб та чотирьох організацій, які є частиною "російської мережі закордонного впливу", пов'язаної з Андрієм Деркачем.

Санкції США запроваджені проти колишніх українських посадовців Костянтина Кулика, Олександра Онищенка, Андрія Теліженка, а також чинного народного депутата Олександра Дубінського, який оприлюднив так звані плівки Деркача. Крім того, до "чорного списку" потрапили люди, які працювали в команді Деркача, – Петро Журавель, Дмитро Ковальчук та Антон Симоненко. Обмеження запроваджені також проти медіакомпаній NabuLeaks, Era-Media TOV, Only News та Skeptik TOV.

Дубінський наполягав на негайному проведенні засідання фракції для розгляду питання запровадження Міністерством фінансів США санкцій проти нього.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: