fbpx
Сьогодні
13:31 16 Січ 2021

Дубінський здивований небажанням фракції "Слуга народу" збирати позачергове засідання за його вимогою

Народний депутат Верховної Ради Олександр Дубінський висловив здивування з приводу небажання фракцією "Слуга народу" збиратися на позачерговому засіданні задля обговорення ситуації довкола накладання санкцій на нардепа у США.

Про це Дубінський написав у Фейсбуці.

"Вкрай здивований не бажанням і не готовністю колег по фракції Слуга Народу зібратися, щоб обговорити необхідну реакцію на інсценовані нечистоплотними опонентами санкції Мінфіну США проти мене, які використовуються для дискредитації партії і Президента", – написав Дубінський.

Він вважає, що голова фракції Давид Арахамія "ховає голову в пісок" замість того, аби заслухати Олександра Дубінського щодо цього інциденту.

"Звичайно, я сподіваюся, що це тільки через безвідповідальність і нерозуміння політичної важливості таких дій тому що про те, що глава фракції умилено підставляє Президента і партію (Арахамія керівник Миколаївського осередку), не хочеться навіть і подумати", – пише Дубінський.

Крайне удивлен не желанием и не готовностью коллег по фракции Слуга Народа собраться, чтобы обсудить необходимую реакцию…

Posted by Александр Дубинский on Friday, January 15, 2021

Нагадаємо, що 11 січня Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадив додаткові санкції проти сімох фізичних осіб та чотирьох організацій, які є частиною "російської мережі закордонного впливу", пов'язаної з Андрієм Деркачем.

Санкції США запроваджені проти колишніх українських посадовців Костянтина Кулика, Олександра Онищенка, Андрія Теліженка, а також чинного народного депутата Олександра Дубінського, який оприлюднив так звані плівки Деркача. Крім того, до "чорного списку" потрапили люди, які працювали в команді Деркача, – Петро Журавель, Дмитро Ковальчук та Антон Симоненко. Обмеження запроваджені також проти медіакомпаній NabuLeaks, Era-Media TOV, Only News та Skeptik TOV.

Дубінський наполягав на негайному проведенні засідання фракції для розгляду питання запровадження Міністерством фінансів США санкцій проти нього.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що питання накладання санкцій на Дубінського буде розглянуто поряд з іншими актуальними питаннями на найближчому засіданні фракції.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: