fbpx
Сьогодні
16:04 16 Січ 2021

ДСНС розгорнула понад 4 тисячі пунктів обігріву: адреси

Фото: kmu.gov.ua

З початку прогнозованого зниження температурних показників, рішенням підпорядкованої уряду Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в різних куточках України розпочали свою роботу пункти обігріву. Це зроблено з метою недопущення випадків обмороження та загибелі людей.

Місцевими органами влади у взаємодії з ДСНС розгорнуто 4 тис. 227 пунктів обігріву, з них місцевим самоврядуванням – 4 тис. 200 стаціонарних пунктів, а ДСНС – 27 мобільних пунктів обігріву на базі наметів та транспортних засобів, передає Урядовий портал.

Кабмін розгорнув понад 4 тис. пунктів обігріву

Фото: kmu.gov.ua

"Усі пункти ДСНС встановлено із дотриманням всіх вимог санітарно-гігієнічних норм та правил пожежної безпеки. Вони забезпечені засобами обігріву на твердому паливі, медичними аптечками та вогнегасниками. У пунктах обігріву організовано цілодобове чергування рятувальників", – наголошують у Кабінеті Міністрів.

За останніми даними, упродовж п'ятниці, 15 січня 2021 року, до пунктів обігріву звернулось 360 осіб, з них 113 – до пунктів ДСНС.

На звернення органів місцевої влади ДСНС можуть бути додатково розгорнуті пункти обігріву у визначених місцях.

Адреси розгорнутих на території України можна побачити ТУТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: