fbpx
Сьогодні
14:26 15 Січ 2021

Комісія з азартних ігор відхилила всі подані заявки на отримання ліцензій: в чому справа

Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей відхилила всі подані заявки претендентів на отримання ліцензій із надання послуг проведення та організацій азартних ігор.

Список тих, хто подав заявки, і причини відмови опубліковані на офіційному сайті комісії, передає Ліга.Бізнес.

Згідно з опублікованими даними, заявки на ліцензії з надання гральних послуг в онлайні подали: букмекерська контора Parimatch, розробники ігрового програмного забезпечення GameDev, СпейсІкс і Фангейм.

Заяви на проведення і організацію азартних ігор в офлайні подали компанії: Імперія азарту, Волна 4444 та ігровий клуб Лорд.

Причини відмови для всіх операторів схожі – неправильне оформлення документів.

"З приводу відмови: на жаль, досі не вдається узгодити з деякими центральними органами виконавчої влади питання щодо дозволів на приміщення. Це стратегічне питання" – прокоментував ситуацію заступник консультаційно-експертної ради при комісії з регулювання азартних ігор і лотерей Борис Баум у коментарі до одного з постів у Facebook.

Щоб не створювати прецедент із несвоєчасного розгляду заявок, комісія вирішила не брати документи, додав Баум.

"Це стосується в основному наземних ліцензій. Щодо інших ліцензіатів – були неправильно заповнені документи. Упевнений, що до кінця місяця перші ліцензії будуть видані", – написав заступник експертної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: