fbpx
Сьогодні
22:55 14 Січ 2021

Мезенцева хоче провести аудит роботи членів української делегації в ПАРЄ

Глава делегації Верховної Ради в ПАРЄ Марія Мезенцева вважає за необхідне провести аудит активності членів української делегації.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що потрібно провести аудит активності. Це не означає, що ми до когось із членів нашої делегації будемо застосовувати санкції, але результати такого аудиту потрібні", – сказала Мезенцева.

Вона повідомила, що разом зі своїми помічниками та радниками створила держборд, який є в кожному міністерстві, організації або бізнесі, і який "показує, в якому комітеті або підкомітеті працює людина, які в неї ініціативи, пропозиції для резолюції, які були проекти, які поправки було подано, де потрібна координація у виступах".

Мезенцева також повідомила, що попросила членів делегації надати аргументацію їхньої очної участі в сесії ПАРЄ.

"Пріоритет у поїздках надається основним членам – це зазначено в ПАРЄ, але я попросила кожного надати аргументацію стосовно їхньої очної участі, оскільки ми не туристи", – зазначила вона.

Вона також розповіла, що попросила своїх колег із постійної делегації в разі виникнення якихось претензій прямо висловлювати їх, без кулуарних моментів.

Говорячи про своє нещодавнє обрання на посаду глави делегації, Мезенцева зазначила, що її кандидатуру запропонував нардеп-"слуга" Олександр Мережко.

Раніше повідомлялося, що новою очільницею делегації Верховної Ради у ПАРЄ обрали депутата від "Слуги народу" Марію Мезенцеву. До цього постійну делегацію ВР у ПАРЄ очолювала також представниця партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько.

Кандидатом на посаду віцепрезидента ПАРЄ обрано керівника парламентського Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександра Мережка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: