fbpx
Сьогодні
20:30 13 Січ 2021

"Нафтогаз" підтвердив готовність забезпечити населення газом за ціною 6,99 грн/куб

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" готова у рамках тарифного плану "Місячний" забезпечити природним газом побутових споживачів за регульованою ціною 6,99 грн за 1 куб. м до завершення карантину або опалювального сезону.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Для клієнтів, які оформили тарифний план "Річний", вартість газу не зміниться і становитиме 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів, зазначено у повідомленні.

"Ми готові мінімізувати тиск цін на енергоносії на незахищені верстви населення під час карантинних обмежень. Ми готові "прийняти на ПОН" (постачальника "останньої надії" – ред.) всіх, хто опиниться без постачальника газу в разі неготовності газзбутової компанії забезпечити визначену урядом ціну у 6,99 грн за куб. м", – запевнив голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

При цьому він назвав впровадження урядом регульованих цін на газ вимушеним кроком, викликаним потужною протидією приватних постачальників розвитку ринку газу та переходу споживачів до нових постачальників, що проявляється у створенні для них усіляких перешкод.

Нагадаємо, що "Нафтогаз" підвищив ціну на газ для своїх клієнтів на 14% з січня 2021-го. Зазначалося, що причиною підвищення стало збільшення оптової ціни на блакитне паливо.

Рішення про збільшення тарифів спричинило низку акцій протесту.

Група Нафтогаз звикла підтримувати державу, особливо у складні часи 🏋️І тому Газопостачальна компанія "Нафтогаз…

Posted by Група Нафтогаз on Wednesday, January 13, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: