fbpx
Сьогодні
12:01 13 Січ 2021

Міськрада Миколаєва просить уряд пом’якшити карантин

Виконком Миколаївської міської ради просить Кабінет Міністрів скасувати додаткові карантинні обмеження під час локдауну.

Про це повідомляє сайт Миколаївської міської ради, де опубліковане відповідне звернення.

«Члени виконавчого комітету Миколаївської міської ради, висловлюють стурбованість з приводу запровадження локдауну в період з 8 по 25 січня 2021 року. Також ми просимо скасувати пункт 3 постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину..», – йдеться у зверненні.

12 січня виконавчий комітет Миколаївської міськради ухвалив рішення № 1 «Про реалізацію права на працю суб'єктів господарювання на території міста Миколаєва в умовах карантину».

"Ухваливши документ, виконком міської ради, зокрема, підтримав забезпечення реалізації права на працю суб'єктів господарювання, які проводять діяльність у сферах торговельного та побутового обслуговування, громадського харчування у період до 25 січня 2021 року, протягом якого Кабінетом Міністрів України запроваджено додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи, за умови неухильного дотримання протиепідемічних заходів в організації їх діяльності", – пишуть на сайті міськради.

Зазначається, що таким чином міськвиконком підтримує представників малого та середнього бізнесу та вважає, що запроваджені Кабміном заходи є такими, що порушують конституційні права громадян.

Рішення прийнято з метою безпечного функціонування міста, економічної підтримки малого та середнього бізнесу, зменшення соціальної напруженості та враховуючи звернення Громадського Руху «300 Миколаївців».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: