fbpx
Сьогодні
19:09 11 Січ 2021

Зеленська щотижня публікуватиме ролики про людей, які руйнують бар’єри

фото: Офіс президента

Дружина Президента Олена Зеленська упродовж шести тижнів публікуватиме відеоісторії про людей, які своїм прикладом руйнують бар'єри й роблять зміни на краще у своїх громадах та українському суспільстві загалом.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Разом з виконавчим партнером моєї ініціативи з безбар'єрності, громадською організацією "Безбар'єрність", ми підготували серію відеоісторій про людей, які руйнують бар'єри. Які своїм прикладом промовляють до суспільства: «Не будьте байдужими!» Я дуже хочу познайомити вас із цими людьми та компаніями. Сподіваюся, що їхній приклад надихне кожного з нас втілювати такі зміни в нашому житті та в громадах, які робили б світ довкола кращим", – зазначила Зеленська.

Перша леді анонсувала, що від сьогодні щопонеділка впродовж наступних шести тижнів публікуватиме нову відеоісторію.

Перше відео, яким поділилась дружина Президента, присвячене проєкту Музей у темряві "Третя після опівночі" / 03:00 та людям, які там працюють.

"Я була в цьому музеї й особисто знайома з його засновниками та деякими працівниками. Це надзвичайні люди! Ділюся з вами їхньою історією та запрошую відвідати музей", – розповіла Зеленська.

Вона відзначила, що впродовж усього життя ми неодноразово стикаємося з бар'єрами, які можуть бути фізичними, економічними чи моральними.

"Вони (бар'єри — ред.) можуть бути незначними та легкопереборними. А можуть – важкими та такими, які самотужки не подолаєш. Питання в тому, як ми на них реагуємо. І не тільки тоді, коли відчуваємо їх на собі, а й коли просто бачимо навколо", – додала Зеленська.

Впродовж усього життя ми неодноразово стикаємося з бар'єрами. Вони можуть бути фізичними, економічними чи моральними. Вони можуть бути незначними та легкопереборними. А можуть – важкими та такими, які самотужки не подолаєш.Питання в тому, як ми на них реагуємо. І не тільки тоді, коли відчуваємо їх на собі, а й коли просто бачимо навколо. Разом з виконавчим партнером моєї ініціативи з безбар'єрності, громадською організацією Безбар'єрність, ми підготували серію відеоісторій про людей, які руйнують бар'єри. Які своїм прикладом промовляють до суспільства: «Не будьте байдужими!» Я дуже хочу познайомити вас із цими людьми та компаніями. Сподіваюся, що їхній приклад надихне кожного з нас втілювати такі зміни в нашому житті та в громадах, які робили б світ довкола кращим.Відсьогодні щопонеділка впродовж наступних шести тижнів я публікуватиму нову відеоісторію. Перше відео, яким я ділюся сьогодні, присвячене проєкту Музей у темряві "Третя після опівночі" / 03:00 та людям, які там працюють. Я була в цьому музеї й особисто знайома з його засновниками та деякими працівниками. Це надзвичайні люди! Ділюся з вами їхньою історією та запрошую відвідати музей.#історіїякінадихають

Posted by Олена Зеленська on Monday, January 11, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: