fbpx
Сьогодні
17:31 11 Січ 2021

У НАЗК називали безпідставними заяви "Голосу" про "політичний тиск"

Фото: Рубрика

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) у 2020 році призупинило до усунення порушень фінансування парламентських політичних партій партії "Батьківщина" та "Голос" через зазначення недостовірних відомостей у звітах.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

При цьому заступник голови НАЗК Іван Пресняков наголосив, що закиди про нібито "політичний тиск" не мають жодних підстав.

"НАЗК чітко вказало, які порушення були виявлені у звітах партій. НАЗК сподівається, що партія "Голос" у найкоротші строки надасть уточнюючий звіт, який може бути підставою для відновлення державного фінансування", – зазначив Пресняков.

Водночас він звернув увагу на те, що НАЗК зацікавлене в тому, щоб партії вели доброчесну діяльність. З його слів, для цього створено спеціальні роз'яснення, готується запуск у промислову експлуатацію електронного реєстру звітів POLITDATA.

Раніше пресслужба партії "Голос" оприлюднила заяву лідера політсили Кіри Рудик, в якій політик розцінила дії НАЗК щодо призупинення державного фінансування для партії як тиск, а також наголосила, що "Голос" розглядає варіанти оскарження цього рішення

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: