fbpx
Сьогодні
21:26 11 Січ 2021

Клімкін пояснив, як вплинуть на Україну санкції США

Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що санкції США проти низки українців, у тому числі "слуги" Олександра Дубінського та екснардепа Олександра Онищенка, були очікуваними.

Про це він заявив в етері Еспресо.TV.

"Воно (санкції США – ред.) досить очікувано. Щодо часових рамок, чому саме зараз, теж особливих ні в кого сумнівів не повинно бути. Чи це останнє? Думаю, що ні, оскільки, американці в питанні санкцій діють стратегічно. Вони знають як посилювати та по кому бити, по-перше, по кому бити далі. Але з точки зору, як ми, власне, на себе будемо приміряти і як будемо реагувати", – зазначив Клімкін.

За його словами, амбіцією цієї каденції обраного на президентських виборах в США Джо Байдена буде поступовий перехід від відносин партнерства до союзництва.

"А союзництво – це про друзів, про довіру. Якщо американці накладають санкції на українських громадян… Українці мають поставити собі питання, про які відносини союзництва ми можемо говорити, коли американці санкціонують, у тому числі і чинних народних депутатів", – наголосив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: