fbpx
Сьогодні
09:18 09 Січ 2021

Степанов прокоментував ситуацію щодо інформації про контрабандну вакцину

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявляє, що наразі у МОЗ триває перевірка про незаконне ввезення вакцини проти COVID-19.

Про це він сказав у інтерв'ю "Настоящее Время".

За його словами, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль дав міністерству завдання провести власну перевірку щодо можливої контрабанди вакцини.

"Ми отримали відповідне доручення від прем'єр-міністра – перевірити ті факти зі своєї точки зору, в рамках своєї компетенції. У нас (МОЗ – ред.), відповідно, зараз теж будуть проводити цю перевірку. Звичайно, я думаю, правоохоронні органи повинні добре відпрацювати", – говорить Степанов.

Він також додав, що якщо факт завезення вакцини підтвердиться – то це буде абсолютно незаконно.

"Я вкрай негативно ставлюся до таких речей. Природно, це все абсолютно протизаконно, якщо ці факти підтвердяться, – починаючи від привезення в Україну цієї вакцини і закінчуючи її обігом як лікарського засобу, який ніяк не зареєстровано", – підкреслює міністр.

Нагадаємо, декілька днів тому ЗМІ опублікувало інформацію про те, що було проведено таємну вакцинацію українських політиків від COVID-19.

Зеленський доручив правоохоронцям негайно перевірити інформацію про ввезення в Україну контрабандою вакцини від коронавірусу.

У СБУ порушили справу щодо незаконного ввезення вакцини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: