fbpx
Сьогодні
15:20 09 Січ 2021

Держави забагато в житті людей, - Федоров про розвиток технологій в Україні

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров вважає, що Україна може стати найвільнішою країною в світі. Зокрема, завдяки розвитку технологій.

Таку думку він висловив у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, наразі в Україні фактор держави продовжує відігравати відчутний вплив на життя громадян. Однак, на даному історичному етапі їх можна використати у кількох напрямках.

Федоров вважає, що технології можна використати задля створення максимально зручної держави. "Прибрати чиновників – зробити автоматичні послуги в кілька кліків. Тим самим – боротьба з коренем корупції", – переконує він. Окрім того, міністр пропонує збирати якісні дані, на підставі яких буде здійснюватися управління державою, а також розвивати пряму демократію через петиції, за допомогою яких можна буде ставити завдання перед місцевою та центральною радою, робити опитування та референдуми.

Довіру відносин у суспільстві очільник Мінцифри пропонує розбудовувати за допомогою якісної освіти і батьківського інституту, а також ефективні рішення влади, "замість коментування постів і коментарів".

"Ми не маємо права засуджувати рішення інших держав, культур, якщо це не заважає нам бути щасливими, здоровими, незалежними. Ми просто повинні прийняти, що світ різний, і шукати рішення і шлях, який зробить нас багатими і щасливими, враховуючи наші культурні, історичні, географічні, національні особливості", – підкреслює наостанок Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: