fbpx
Сьогодні
08:49 08 Січ 2021

Окупанти на свята дванадцять разів порушили "тишу": українські захисники стріляли у відповідь

Протягом минулої доби, 7 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також – великокаліберних кулеметів неподалік Луганського. Поблизу населеного пункту Хутір Вільний окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів, а в передмісті Попасної – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

Крім того, вогневу активність російсько-окупаційних військ було помічено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Неподалік Водяного, що на Приазов'ї, противник двічі відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поруч з Авдіївкою ворог застосовував у бік українських позицій ручний протитанковий гранатомет, біля Гранітного – автоматичний станковий гранатомет та великокаліберний кулемет.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Серед військових бойових втрат немає.

Від початку поточної доби, 8 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Так, на Приазов'ї, противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета поблизу Водяного.

Українські воїни відкрили вогонь у відповідь. Бойових втрат серед них немає.

«Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами», – наголошують у штабі ООС.

Окрім того, 7 січня, представники Національної поліції зі складу ОС зафіксували 65 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4385 транспортних засобів та 4909 осібj

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: