fbpx
Сьогодні
22:26 07 Січ 2021

У Данії на дитячому телеканалі почали показувати мультик про чоловіка з "найдовшим у світі пенісом": реакція суспільства

На суспільному дитячому телеканалі Данії DR Ramasjang почали показ мультсеріалу про Джона Дилерманда — чоловіка з «найдовшим у світі пенісом».

На це звернуло увагу люксембурзьке видання RTL Today.

У заставці мультсеріалу грає пісенька про чоловіка, який має довгий пеніс «і не може нічого з цим зробити». Сюжети кожної серії, зазначає RTL Today, саме з цим і пов'язані: приміром, довгий пеніс стає Дилерманду в пригоді, коли він шукає довгого повідця для свого пса або коли сусід просить допомогти підняти прапор.

Водночас інколи героєві здається, що його пеніс «починає жити своїм життям»: до прикладу, краде морозиво в дітей, що викликає у Джона відчуття сорому.

Цільовою аудиторією мультфільму називають дітей віком від чотирьох до восьми років.

На сайті суспільного мовника Данії вже виклали 14 серій і обіцяють, що продовження вийде в лютому цього року.

Керівництво DR Ramasjang пояснило, що над серіалом працювали, серед іншого, представники Асоціації сексуальної освіти Данії «Sex & Samfund», і що телеканал «задоволений кінцевим результатом».

Як зазначає Dagens Nyheter, у данських соцмережах мультсеріал про Джона Дилерманда викликав неоднозначні відгуки. Одні стверджують, що шоу вийшло «надто порнографічним» і не підходить для дітей, інші ж вважають, що «не потрібно шукати в мультику того, чого там немає», а сам його зміст є «цілком позбавленим сексуалізації».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: