fbpx
Сьогодні
Відео 18:26 06 Січ 2021

У Києві встановили датчик руху та сигналізацію, щоб відлякувати людей, які справляють нужду у дворі

На Теремках у Голосіївському районі Києва місцеві мешканці встановили на будинку датчик руху та сигналізацію, щоб відлякувати перехожих, які справляють нужду у дворі.

Коли така особа потрапляє в зону дії датчика, вмикається світло та звукова сигналізація.

Як свідчить запис камери відеоспостереження, більшість порушників відразу йшли, почувши спрацьовування сигналізації. Проте, були й такі громадяни, які не реагували на це.

Камера дає ефективність 80-90% в автоматичному режимі.

Як повідомляє журналіст Богдан Гдаль, ініціатива з камерами є частиною глобальнішого проекту перетворення пішохідної зони біля метро Теремки. Вивільнення простору від автомобілів і камери контролю – це перший етап.

Наступний – редизайн площі, вивільнення її від кіосків і створення сучасної зони відпочинку з озелененням і зручностями.

Вибачте, шо я в святкові дні з такою темою, але ось велика підбірка випадків відлякування в Пішохідна зона. Теремки ) Камера дає ефективність 80-90% в автоматичному режимі. Що дуже тішить.P. S. З питань встановлення подібних камер звертайтеся до Nikolay Melnichenko. Саме він допомагав це змонтувати.P. S. S. Ініціатива з камерами є частиною глобальнішого проекту перетворення пішохідної зони біля метро Теремки. Вивільнення простору від автомобілів і камери контролю – це перший етап. Наступний – редизайн площі, вивільнення її від кіосків і створення сучасної зони відпочинку з озелененням і зручностями.

Posted by Bohdan Hdal on Saturday, January 2, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: