fbpx
Сьогодні
14:48 06 Січ 2021

Шмигаль доручив перевірити інформацію про підпільну вакцинацію та сказав, що вакцинуватиметься за свій кошт

Фото: Укрінформ

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив правоохоронцям та МОЗ перевірити інформацію, що з'явилася у ЗМІ, про таємну вакцинацію українських політиків від COVID-19 і заявив про наміри зробити щеплення за власний рахунок після надходження офіційно зареєстрованої вакцини до українських клінік.

"Доручив МОЗ та МВС перевірити інформацію, яка оприлюднена у ЗМІ, про можливу підпільну вакцинацію препаратами невідомого походження. І одразу повідомлю свою позицію… Сам вакцинуватимусь за свій рахунок у другу або третю чергу, коли офіційно зареєстрована вакцина надійде до клінік", – написав Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

За його словами, наразі Україна очікує першу партію вакцин Sinovac Biotech у кількості 1,9 млн доз, він також повідомив, що керівництво країни проводить переговори з іншими світовими виробниками вакцин, які пройшли клінічні випробування.

"Наразі жодна з вакцин не є сертифікованою в Україні. І впевнений, жодна свідома людина не вакцинуватиметься препаратами невідомого походження", – написав прем'єр.

Шмигаль також нагадав, що згідно з планом, затвердженим МОЗ, першу партію вакцин в Україні отримають лікарі, "що працюють на передовій боротьби з COVID-19".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: