fbpx
Сьогодні
22:57 06 Січ 2021

"Дівчина з собачкою з Уханю" заразилася коронавірусом

Херсонка Анастасія Зінченко перебуває в лікарні з двобічною пневмонією.

Нагадаємо, Анастасія Зінченко минулого року стала відома тим, що відмовилася без своєї собачки залишати китайське місто Ухань з початку пандемії коронавірусу.

У процес її повернення втрутився президент Володимир Зеленський, підключилися держоргани, через кілька місяців дівчині вдалося повернутися.

Днями вона потрапила в лікарню з двобічною пневмонією.

На Новий рік у дівчини піднялася температура до 37,5 градусів. Вона провела тест і аналізи, пройшла обстеження. УЗД і КТ показали, що в Анастасії двостороння пневмонія. З СOVID-19 і ураженням легень вона звернулася в одну зі столичних лікарень, повідомило видання "Херсон типовий".

"Підтримую імунітет вітамінами, імуностимуляторами. Багато води та добавки для розрідження крові", – так описала Зінченко в Instagram своє лікування.

Судячи із записів у соціальних мережах, дівчина зустрічала Новий рік вдома з коханим. Уже майже рік вона зустрічається з Максимом Соколюком, главою Держміграційної служби України. Саме він займався поверненням дівчата додому з Уханю.

Пара орендує квартиру. Соколюк як і раніше знаходиться на держслужбі, а Зінченко просуває себе в інтернеті як фотографа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: