fbpx
Сьогодні
10:59 05 Січ 2021

В Україні стартувала реєстрація на пробне ЗНО

Фото flashstudies.net

В Україні у вівторок, 5 січня, стартувала реєстрація на пробне Зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року. Реєстрація триватиме до 19 січня включно.

Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки України.

У МОН уточнили, що для того щоб зареєструватися, потрібно заповнити реєстраційну форму, зайти до особистого кабінету учасника пробного ЗНО за логіном і паролем, отриманими під час реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу проведення пробного ЗНО, за п'ять-сім днів в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО перевірити факт зарахування коштів.

Як повідомляло Міністерство освіти і науки України, у зв'язку з епідеміологічною небезпекою для проходження пробного ЗНО кожен учасник зможе обрати лише один предмет: українську мову, українську мову та літературу, історію України, математику, біологію, географію, фізику, хімію, англійську, іспанську, німецьку або французьку мови.

Тестування з усіх предметів відбудеться в один день, 10 квітня 2021 року.

Результат пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі визначення результатів на сайті УЦОЯО, оприлюднять на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня.

Вартість пробного ЗНО в 2021 році коливатиметься в межах від 195 до 255 грн з огляду на регіональні особливості організації, зокрема вартість друку і доставку матеріалів у регіонах.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: