fbpx
Сьогодні
20:08 05 Січ 2021

Уряд дозволив купувати побутову хімію та пресу на час локдауну

Фото ukrinform.ua

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 5 січня вирішив розширити список товарів, дозволених до продажу під час локдауну в Україні.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив народний депутат від "Слуги народу", представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан.

"На позачерговому засіданні Кабміну сьогодні рішень щодо нових дат локдауну не приймалося. За ініціативи голови МОЗ Максима Степанова було конкретизовано перелік товарів, які можуть підпадати під заборону продажу на час локдауну. Була надана можливість продажу побутової хімії та друкованої преси. Ці зміни МОЗ сьогодні додав до списку товарів, які можна придбати", – заявив "слуга народу".

Другий важливий момент, за словами Мокана, полягає в тому, що впродовж наступних днів до введення локдауну уряд, МОЗ і Мінекономіки мають детальніше поінформувати громадян про всі деталі майбутнього посиленого карантину.

Нагадаємо, раніше Степанов повідомляв, що стосовно того, чи буде можливість торгувати засобами побутової хімії, буде уточнено на засіданні уряду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: