fbpx
Сьогодні
Документ 22:08 05 Січ 2021

У "Біолік" підтвердили, що давали заяву на реєстрацію російської вакцини в Україні: документ

Харківська фармкомпанія АТ "Біолік"  підтвердила, що  подала до Міністерства охорони здоров'я України заяву про реєстрацію вакцини від COVID-19 "Супутник V".

Така заява була роміщена на сайті компанії.

"У зв'язку з численними запитами адміністрація АТ "Біолік" повідомляє, що 31.12.2020 року на адресу МОЗ України ми справді відправили заяву про державну реєстрацію лікарського засобу – вакцини Гам-КОВІД-Вак. Комбінована векторна вакцина для профілактики короновірусної інфекції, спричиненої вірусом SARS-CoV-2, виробництва ФДБУ "НДЦЕМ ім. М.Ф. Гамалеї", Міністерство охорони здоров'я РФ", – зазначено у повідомленні пресслужби компанії.

Було також оприлюднено текст заяви.

Заява на реєстрацію російської вакцини Заява на реєстрацію російської вакцини Заява на реєстрацію російської вакцини Заява на реєстрацію російської вакцини

Нагадаємо, раніше депутат Верховної ради від ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що в Україні російську вакцину від коронавірусу "Супутник V" подали на реєстрацію.

Однак головний санітарний лікар Віктор Ляшко зауважив, що російська вакцина в не має шансів отримати дозвіл в Україні.

На початку минулого місяця у Росії висловили сподівання, що харківська компанія Біолік візьме участь у виготовленні російської вакцини.

Натомість у "Біолік" у грудні заявляли, що займаються виготовленням російської вакцини без державної реєстрації.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: