fbpx
Сьогодні
18:45 05 Січ 2021

Держпідприємство "Медичні закупівлі України" залишилося без фінансування через МОЗ

Державне підприємство "Медичні закупівлі України" не має фінансування для здійснення своєї операційної діяльності в 2021 році.

Про це повідомила пресслужба ДП.

У "Медичних закупівлях України" пояснили, що міністерство охорони здоров'я не затвердило тимчасовий план використання бюджетних коштів на 2021 рік, що, за даними підприємства, був заздалегідь надісланий до відомства.

"Без погодження фінансового забезпечення з боку МОЗ України від початку січня 2021 року робота державного підприємства заблокована", – йдеться у повідомленні.

У "Медичних закупівлях України" пояснили, що блокування стосується прийому та розвезення товарів, зокрема ліків та медвиробів, що закуплені за державними програмами МОЗ.

Як зазначають у "Медичних закупівлях України", наразі не здійснюється прийом та розвезення препаратів "за такими напрямками, як дитяча та доросла онкологія, дитяча та доросла гемофілія, ДЦП, розсіяний склероз, АРВ терапія, препарати для лікування дихальних розладів новонароджених тощо".

Крім того, заблоковано придбання засобів індивідуального захисту та товарів, що закуплені для протидії COVID-19, зокрема захисних костюмів та халатів, медичних масок, експрес-тестів на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 та лікарських засобів, вказують у підприємстві.

❗ Від початку 2021 року ДП "Медичні закупівлі України" не має фінансування для здійснення своєї операційної діяльності….

Posted by Медичні закупівлі України on Tuesday, January 5, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: