fbpx
Сьогодні
09:23 02 Січ 2021

У "Голосі" вимагають швидкого розслідування щодо погроз родині Шабуніна

Фото: З сайту партії "Голос"

Партія "Голос" вимагає провести швидке та прозоре розслідування, щоб знайти та притягнути до відповідальності зловмисників та замовників злочину.

Про це заступник голови партії Ярослав Юрчишин, про що інформує пресслужба партії.

За його словами, наразі в Україні почастішали напади на активістів та їхніх родичів.

"Вчора вибуховий пристрій підклали під двері матері антикорупціонера Віталія Шабуніна, якому раніше спалили будинок. Список Катерини Гандзюк все ширшає, а прокуратура та поліція лише розводить руками. Усім уже зрозуміло, що з таким керівництвом прокуратури та МВС розраховувати на результат не доводиться", – говорить Юрчишин.

Тому в "Голосі" заявляють, що беруть на контроль справи пов'язані з родиною Шабуніна і вимагають швидкого та прозорого розслідування.

"Неспроможна влада таки відійде, а покарати зло необхідно, щоб воно не повернулося ще більшим", – наголошує Ярослав Юрчишин.

Нагадаємо, 30 грудня під будинок 69-річної матері керівника "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна під двері квартири у Рівному поклали предмет, подібний до вибухового пристрою. Пізніше подібний пристрій знайшли й під дверима тещі Шабуніна.

Іще раніше, 23 липня в будинку Шабуніна в селі Гнідин Бориспільського району сталася пожежа. Сам активіст упевнений, що мова йде про навмисний підпал, що і було підтверджено експертизою.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: