fbpx
Сьогодні
12:10 01 Січ 2021

"Прямий" і "5 канал" другий рік поспіль показали привітання Порошенка замість Зеленського

Телеканали «Прямий» і «5 канал», пов'язані з п'ятим президентом Петром Порошенком, віддали пріоритет привітанню з Новим роком Порошенка, а не чинного президента Володимира Зеленського. Таке було і минулого року.

На це звернула  увагу «Українська правда».

На «5 каналі» привітання Зеленського показали перед привітанням Порошенка, у часі все було так, що привітання колишнього президента закінчилось о 00:00. Так само завершилось привітання Порошенка й на «Прямому», однак там звернення Зеленського показали вже після.

Разом із Порошенком у привітанні взяла участь його дружина Марина, яка стала депутаткою Київської міської ради.

Новорічне вітання Петра Порошенка

Кажуть, в темні часи краще видно світлих людей. Так сталося і у цей непростий двадцятий рік. Ми шануємо подвижництво медиків, які самовіддано рятують життя українців. Ми цінуємо подвиг наших воїнів, які боронять країну. Ми бачимо відповідальність благодійників. Ми в захваті від волонтерів, які роблять те, що повинна зробити влада.Двадцятий рік добряче нас потріпав, але зробив кращими, сильнішими, мудрішими. Стільки мужності й добра… Стільки терпіння і безкорисливості… Стільки людяності і любові ми, українці, проявили цього року. Тепер ми ще краще знаємо ціну простим радощам життя. Навіть у складних обставинах слід радіти кожному дню. Недаремно ж «Ода до радості» стала гімном об'єднаної Європи, куди й лежить наш магістральний шлях. Буквально днями десь вичитав слушну думку: у наших українських колядках слово «радуйся» — одне з головних. Бажаю колективного імунітету. Людям — від коронавірусу, що прийшов у двадцятому році. Країні — від вірусу популізму і непрофесійності, безтолковості і безвідповідальності, штами якого вразили державний організм роком раніше. Слава Богу, запас міцності ми заклали непоганий. Подужаємо всі випробування. Все буде добре. З Новим роком!

Posted by Петро Порошенко on Thursday, December 31, 2020

Минулого року «Прямий» і «5 канал» зробили так само. Вочевидь, це є відповіддю на те, що під час зустрічі 2019 року Зеленський звернувся до українців у новорічну ніч і оголосив, що братиме участь у президентських виборах, які він згодом і виграв. Це звернення показав канал «1+1» олігарха Ігоря Коломойського замість привітання тодішнього президента Петра Порошенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: