fbpx
Сьогодні
20:36 01 Січ 2021

Порошенко: можливості 2021 року мають нас надихати

Фото twitter.com/poroshenko

Колишній президент України та лідер "Євросолідарності" Петро Порошенко певен, що 2021 рік відкриває можливості перед Україною.

Про це він розповів у інтерв'ю телеканалу Прямий.

Експрезидент вважає, що однією з важливих дат є 20 січня, коли відбудеться інавгурація новообраного президента США Джо Байдена.

"Я думаю, що це один із найкращих фахівців по Україні. Людина, яка дуже любить Україну. Людина, для якої слово "демократія" і слово "свобода" є не пустим звуком, і він живе цими цінностями. І дуже важливо, щоб ми, українці, почули про Україну в інаугураційній промові Джо Байдена і забезпечили абсолютно новий етап нашої співпраці", – підкреслює Порошенко.

Інша важлива подія на його думку – вибори до Державної думи в РФ.

"Путін може намалювати собі 50 і 60 відсотків, але він може подивитися, чим це закінчилося для Лукашенка. І якщо буде далі продовжуватися в цьому напрямку, то Путін все більше і більше перетворює вже всю цю "кліку" в "нерукопотискаємих". І це дає унікальні можливості і щодо застосування додаткових санкцій, і щодо того, щоб Росія переключилася з України на інші пріоритети, а нам дали можливість звільнити і окупований Донецьк, і окупований Луганськ, і розпочати переговори про звільнення Криму", – розмірковує Петро Порошенко.

Криза – це завжди і можливості. І можливості 21 року нас мають надихати, – Порошенко.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: