fbpx
Сьогодні
12:00 31 Гру 2020

Зеленський заявив, що українці зможуть економити до 40% вибираючи постачальника газу

Президент України Володимир Зеленський вважає, що вибір державного постачальника газу дозволить українцям суттєво економити на газі.

Таку думку він висловив під час робочої поїздки до Івано-Франківської області, повідомляє пресслужба ОП.

"Державні компанії для того й потрібні, щоб працювати в інтересах суспільства, створювати вигідні можливості для звичайних людей. "Нафтогаз" має чітко показати українцям, як компанія забезпечить газ дешевше", – зазначив глава держави.

Володимир Зеленський повідомив, що вже обговорив з головою правління НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим питання цін для населення.

"Незважаючи на те що країна перейшла на ринок газу і ринок диктує ціни, все-таки у "Нафтогазу" сьогодні найдешевші ціни з усіх постачальників. Ми навіть знайшли одну компанію, яка пропонує на 50% більшу ціну, ніж "Нафтогаз", – розповів Президент.

"Нафтогаз» буде пропонувати найменші ціни на ринку. І буде боротися за зменшення ціни, незважаючи на ринок. У нас COVID-19, і людям треба допомагати", – додав він.

Володимир Зеленський також закликав представників влади на місцях роз'яснювати людям, як можна зекономити на платіжках за газ, зокрема обираючи державного постачальника, а також користуючись послугами державного Ощадбанку для зміни постачальника газу та проведення розрахунків.

Нагадаємо, у січні 2021 року "Нафтогаз" збирається підняти тариф для побутового використання газу на 14%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: