fbpx
Сьогодні
08:40 31 Гру 2020

ООС: ворог 5 разів порушував режим припинення вогню

Протягом минулої доби, 30 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу населеного пункту Авдіївка, збройні формування Російської Федерації кілька разів відкривали вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем, а неподалік Старогнатівки – з великокаліберного кулемета.

Ввечері противник активізувався і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Так, з метою виявлення чергових вогневих засобів російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Попасної.

На решті ділянок відповідальності наших підрозділів спостерігалася тиша", – повідомляють у Штабі.

Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає.

Від початку поточної доби, 31 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. "Так, в районі населеного пункту Старогнатівка ворог відкривав вогонь з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї", – інформують у штабі командування ООС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: