fbpx
Сьогодні
15:14 30 Гру 2020

ТОП-5 порад, як провести новорічні свята із родиною

Ви вже встигли насолодитись смаком мандаринок, ароматом ялинки та відчути новорічну атмосферу? А вирішили як зустрічатимете Новий рік? Якщо ще ні, то цей матеріал саме для вас, адже ми точно знаємо, як можна цікаво зустріти новорічні свята в родинному колі. Все, що вам потрібно – це домашній кінотеатр.

1. Створіть атмосферу затишку та свята.

Перша за все слід почати із казкової атмосфери. Як це зробити, якщо за вікном погода не те що не новорічна, а навіть не зимова? Та легко. 

Увімкніть на своєму домашньому кінотеатрі відео із казкової Швеції, чи навіть Лапландії, заповнених снігом, або навіть відео з каміном, в якому потріскують дрова та підскакують жаринки. Доповніть атмосферу улюбленим напоєм (алкоголем чи какао з маршмелоу вже на ваш вибір) та просто насолоджуйтесь. Відпочиньте, приділіть цей час собі, подумайте про плани на 2021 рік. Враховуючи, що ресурс ламп сучасних проєкторів дозволяє їм безперервно працювати до 20 тис. годин, то не слід взагалі турбуватись про такі дрібниці.

як провести новорічні свята із родиною

2. Перегляньте разом новорічний фільм.

«Сам удома», «Гаррі Поттер», «Щоденник Бріджит Джонс» чи «Реальна любов»? Який би фільм ви не вибрали, а дійсно якісний проєктор допоможе вам поринути в його атмосферу, відчути себе головним героєм, і все у якості 4К та навіть 8К. Більш того, доведено, що 3LCD проєкція має менш згубний вплив на наш зір, ніж телевізор, та навіть рекомендується для використання у школах. Тож сміливо беріть усіх членів родини від найменших до найбільших та дивіться улюблені різдвяні фільми на екрані у понад 100 дюймів. А з технологією Android TV можна й улюблені шоу дивитись та навіть новорічне привітання Президента дивитися прямо на проєкторі. Хіба не дивовижа?

як провести новорічні свята із родиною

3. Покажіть близьким фотопідбірку із важливими для вас усіх фото.

Новорічні свята як ніколи зближають усіх членів родини. Та чи не цікавіше буде для всіх зробити своєрідний фотосупровід історій із минулого? Додайте смішні/веселі/незрозумілі фото, навіть якщо за них буде соромно — все одно це все приємні емоції та спогади. Тож поділіться ними з близькими вам людьми. Адже завдяки технологіям Miracast та Android TV можна переглядати весь контент вашого смартфону прямо на проєкторі. Якщо ж всі втомляться від перегляду фото, то завжди можна переглянути відео на YouTube чи TikTok.

як провести новорічні свята із родиною

4. Не посваріться з родичами під час запеклих ігор.

Яка гра першою приходить на думку при згадці настільних ігор? Звичайно ж, «Монополія». Однак, виявляється, що понад 28 тис. гравців оцінили цю гру лише в 4.39 балів з 10. Тож, можливо, є сенс подумати про інші настільні ігри чи навіть відеоігри.

Некстген консолі стали новинкою 2020 року (вони, до речі, можуть стати непоганим подарунком для любителів відеоігор). А якнайкраще передати їхні можливості можуть саме сучасні проєктори. Уявіть, як зручно сісти в улюблене м'якеньке крісло, а зображення спроєціювати на стелю. Звучить досить футуристично, але проєктори деяких виробників, зокрема Epson, дозволяють легко таке зробити. Тож вмикайте Mortal Kombat, FIFA, INJUSTICE, Sackboy тощо та насолоджуйтесь. 

як провести новорічні свята із родиною

5. Вкладіть малечу спати в казковій атмосфері.

Новий рік прийшов, малеча отримала свої довгоочікувані подарунки та саме час вкладати їх у ліжко. Продовжте для них цю казкову атмосферу та розкажіть їм новорічну казку. 

Згадайте раніше поширені діафільми та той захват, з яким ми слухали наших батьків/вихователів у дитинстві. Зрозуміло, що проєктори дозволяють просто показати відео чи навіть мультфільм у дійсно чудовій якості, але чи буде це новинкою для ваших дітей? Доповніть звичайні ілюстрації казки своїми коментарями, будьте для дитини особистим казкарем та дозвольте їм ще хоча б трохи відчути цю дивовижну новорічну атмосферу.

як провести новорічні свята із родиною

Це лише короткий перелік того, чим можна зайнятись із сім'єю та того, як можна використовувати домашній кінотеатр, адже його функціонал надзвичайно широкий. Від показу презентацій в офісі, використовуючи його як портативний проєктор — до організації повноцінних показів фільмів просто неба. Він може стати вашим незамінним помічником у багатьох сферах життя та допоможе урізноманітнити як будні, так і вихідні та святкові дні. 

Партнерський матеріал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: