fbpx
Сьогодні
19:54 30 Гру 2020

Лещенко та Микитась заявили, що їм погрожують через Татарова

Колишній народний депутат, а нині член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко заявив, що йому почали надходити погрози через справу заступника голови Офісу президента Олега Татарова.

Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні отримав таке привітання з прийдешніми святами», – повідомив Лещенко і опублікував скріншот повідомлення, в якому невідомий співрозмовник просить його «забути прізвище Татаров» і говорить, що «у Вашої дружини є дуже гарна дитина».

Сегодня пришло такое поздравление с наступающими праздниками.

Posted by Сергій Лещенко on Wednesday, December 30, 2020

 

Після цього про погрози на свою адресу заявив і головний підозрюваний у справі «Укрбуду» Максим Микитась, який давав свідчення проти Татарова. Він упевнений, що його хочуть змусити відмовитися від свідчень проти заступника голови ОП.

В опублікованому Микитасем скріншоті невідомий автор загрожує абоненту довічним терміном на нарах за те, що він давав свідчення проти Олега Татарова, якого називає "людиною Портнова".

Микитась додав, що не збирався публікувати нічого подібного, поки не побачив пост Лещенка, якому погрожували з цього ж номера.

Треш и беспредел целый день!!Мафия празднует победу? Под ёлочку?!Готовлю информацию как меня "вызывали" в суд по…

Posted by Максим Микитась on Wednesday, December 30, 2020

Відзначимо, що кількома годинами перед цим Олег Татаров в своєму Telegram-каналі написав, що Сергій Лещенко останнім часом активно коментує його справу, хоча сам нібито «отримав у приватній компанії-забудовнику знижку в розмірі майже 2 млн грн» та «зловживав повноваженнями».

«НАБУ з невідомої причини не знайшло підстав для залучення Сергія Лещенка до відповідальності, а сам Лещенко став активним розповсюджувачем новин НАБУ. Вважаю, Лещенко повинен публічно пояснити, в чому причини такого його взаємовигідного співробітництва зі скандальним Ситником», – заявив Татарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: