fbpx
Сьогодні
17:24 29 Гру 2020

У Києві відкрили Центр відновлювальної енергетики

У столиці на базі Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою презентували Центр відновлювальної енергетики.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Центр створений для підготовки робітників у галузі відновлювальної енергетики за професією "Майстер з монтажу та обслуговування систем відновлювальної енергетики". У 2019 році створенню центру передувало відкриття майстерні-лабораторії систем відновлювальної енергетики з урахуванням сучасних енергозберігаючих технологій.

"Зниження енергоспоживання – це світовий тренд, і Київ уже кілька років активно рухається шляхом впровадження енергозберігаючих технологій. Київ лідирує за кількістю енергоефективних проєктів у школах та дитячих садках, за кількістю енергосервісних контрактів, проєктів енергозбереження у житлових будинках", – сказав під час відкриття Центру заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За словами заступника голови КМДА, взаємодія та партнерство з навчальними закладами особливо цінні: нині житлово-комунальна галузь як ніколи потребує кваліфікованих спеціалістів, які перейняли досвід та знання багаторічних працівників сфери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: