fbpx
Сьогодні
18:41 29 Гру 2020

У Хорватії стався землетрус, через який постраждала будівля українського посольства

У Хорватії 29 грудня стався потужний землетрус, унаслідок чого було зруйновано низку будівель. Серед них постраждала і будівля українського посольства у Загребі.

Про це в коментарі РБК-Україна розповів речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Як розповів Ніколенко, землетрус стався за 60 кілометрів від Загреба, але підземні поштовхи відчувалися по всій Хорватії.

"В епіцентрі землетрусу завдано значної шкоди будівлям і комунікаціям. Будівля українського посольства також зазнала незначних пошкоджень. Співробітники не постраждали", – сказав він.

Щодо того, чи постраждали внаслідок землетрусу українські громадяни, Ніколенко повідомив у ефірі "Україна 24", що ця інформація наразі перевіряється.

"Посольство в Хорватії відкрило гарячу лінію, на яку можна звернутися за допомогою, номер: +38 591 605 10 10. Поки звернень на гарячу лінію посольства не надходило. Якщо з якихось причин гаряча лінія не спрацьовує, то можна звертатися на гарячу лінію МЗС, у нас працює цілодобовий центр реагування департаменту консульської служби, який дасть всю необхідну підтримку", – сказав представник МЗС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: