fbpx
Сьогодні
14:42 28 Гру 2020

Авіакатастрофа МАУ: Іран наполягає, що передав Україні остаточний звіт

Фото Reuters

Офіційний Тегеран наполягає, що Україна була поінформована про остаточний технічний звіт щодо катастрофи літака МАУ рейсу PS 752.

Про це пише Укрінформ з посиланням на IRNA,  заявив речник Міністерства закордонних справ Ірану Саїд Хатібзаде.

У відповідь на заяви з боку України про те, що вона не отримувала звіту щодо авіакатастрофи, Хатібзаде спочатку висловив співчуття родинам загиблих, а потім заявив, що Організація цивільної авіації Ірану як орган, що відповідає за технічні питання, представила онлайн-звіт про катастрофу літака МАУ для України та інших сторін.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна занепокоєна затягуванням Іраном переговорного процесу щодо авіакатастрофи літака МАУ рейсу PS752, оскільки досі не отримала від іранської сторони офіційної інформації про результати технічного розслідування трагедії.

Раніше іранські ЗМІ заявили, що Організація цивільної авіації Ірану представила остаточний технічний звіт про катастрофу літака МАУ рейсу PS752, який був переданий 21 грудня шляхом відеоконференції представникам країн, громадяни яких загинули в авіакатастрофі.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: