fbpx
Сьогодні
21:54 27 Гру 2020

Посол США в РФ відмовився від пропозиції Лаврова вакцинуватися російською вакциною та нагадав про схвалені препарати

Посол США в Росії Джон Салліван відмовився від пропозиції російського Міністерства закордонних справ зробити щеплення вітчизняною вакциною «Супутник V».

Натомість він нагадав про дві схвалені у США вакцини. Про це повідомила прессекретар американського посольства Ребекка Росс у Twitter.

«Посол Салліван дякує МЗС Росії за пропозицію, однак не хотів би отримувати дозу «Супутник V», призначену для громадянина Росії. Ми вдячні за те, що дві американські вакцини вже схвалені та допомагають людям боротися з COVID-19 в ЄС, Великій Британії, Латинській Америці і США», — написала Росс.

Натомість у посольстві закликали Росію негайно звільнити двох незаконно затриманих американців. «Однак, якщо МЗС Росії прислухається до наших святкових побажань і нібито має вихід на Діда Мороза, то найкращим подарунком було б негайне звільнення незаконно затриманих американських громадян Пола Вілана і Тревора Ріда», — наголосила Росс.

Раніше Салліван в передноворічному побажанні, опублікованому на сторінці МЗС Росії, попросив у Санта-Клауса вакцину від коронавірусу для всіх людей у ​​світі. Пізніше у МЗС відповіли йому і запропонували «Супутник V».

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: