Новини

На Дніпропетровщині ученицю вигнали з класу на День святого Миколая, бо мама не здала гроші

В одній зі шкіл Дніпропетровської області вчителька виставила шестирічну ученицю за двері, поки в класі святкували День святого Миколая.

Про це повідомляє 5 канал.

За словами матері школярки, першокласницю Дашу вчителька виставила з класу ще до закінчення уроків. Коли жінка прийшла за дитиною до школи, дочки серед однокласників не знайшла.

«Даша мені сказала, що вона була в коридорі і хотіла зайти в клас, але не змогла, тому що в клас вже зайшов святий Миколай і двері були закриті. Вчителька просто вирішила залишити її на вчителя фізкультури», – сказала мати дівчинки.

Жінка розповіла, що святкування дня святого Миколая оплатили з фонду класу. За її словами, вона з вересня здавала на зошити, дезінфектори і штори. Мати дівчинки вирішила, що цього повинно вистачити і на святкування, тому робити черговий внесок відмовилася.

«Я здала до всіх фондів, я брала участь всюди по максимуму. Все, що я здаю, стосується тільки дитини і тільки школи. Гроші були витрачені на вчителя», – сказала вона.

Мати дівчинки поскаржилася в місцевий відділ освіти, тому що вчителька і директор від конфлікту відсторонилися.

«Я не маю права нічого вам говорити, єдине скажу: я ні в чому не винна. Я не виставляла. Не треба мене питати, до побачення», – сказала журналістам вчителька першого класу Голубовської школи Світлана Булава.

За словами директора школи, будь-які фонди і внески в школі заборонені і конфлікту немає.

«Тут був запрошений Миколайчик святий, зі сторони, виходить. При ньому були і медична книжка, допуск, маска, ну, як потрібно, все за рекомендаціями. І ось на цього Миколайчика, вони ж відмовилися від нього. Це була особиста ініціатива батьків поза школою», – сказав директор школи Сергій Сторожук.

У відділі освіти територіальної громади заявили, що в конфлікті розбиратиметься спеціально створена комісія, а вчителю загрожує догана.

Повертатися в школу після того, як її виставили за двері, першокласниця Даша вже не хоче. Батьки в розпачі, бо перевести дитину в іншу установу не можуть: Голубовська школа – одна на кілька сіл.

Свіжі дописи

  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Російське зло навіть напередодні Великодня не зменшує свого прагнення нести руїни, – Зеленський

Під час вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні протягом усієї доби було… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку захисники відбили 18 ворожих атак, за добу на фронті зафіксовано 74 боєзіткнення

Збройні сили України продовжують утримувати позиції та відбивають штурми російських підрозділів на кількох напрямках. Оперативна… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У російському полоні перебувають 32 українських медійники: ведуться переговори щодо їх повернення

Виконувач обов'язків міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв заявив, що у російському полоні перебувають 32… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих збільшилася до шести осіб

Через сьогоднішній ворожий обстріл Харкова постраждало вже шість людей. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У Національному музеї Львова відкрили виставку полотен, на яких українські регіони представлені в жіночих образах

У Національному музеї ім. А. Шептицького у Львові відкрили виставковий проєкт «Україна крізь віки». Виставку… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.