fbpx
Сьогодні
20:33 25 Гру 2020

Зеленський певен, що усі українці чекають посадки Порошенка. У "Європейській солідарності" вважають це зізнанням

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський заявив, що "всі чекають, коли посадять Порошенка".

Про це він заявив у інтерв'ю журналу Фокус.

Згадуючи про розслідування авіакатастрофи Ан-26 на Харківщині він заявив, що більшість цим не цікавиться, натомість усі цікавляться посадкою Петра Порошенка.

"Ще є авіакатастрофа нашого військового літака Ан-26 на Харківщині. Всі думали, що ніхто не буде покараний, але всіх покарають. Є три підозри військовопосадовцям, які входять до топ військових країни. Триває слідство. Вважаю, що це велика справа, але для більшості це не гучно, оскільки всі чекають, коли посадять Порошенка", – зазначив Зеленський.

У "Європейській солідарності" вважають ці слова зізнанням у причетності до "політичного переслідування" Порошенка.

"Інтерв'ю Зеленського і його нав'язливі фантазії щодо Порошенка свідчать про те, що саме він і є безпосереднім замовником політичного переслідування п'ятого президента і лідера української проєвропейської опозиції", – говорять у партії.

У "Європейській Солідарності" також виголосили певність, що від Зеленського чекають саме закінчення "епохи бідності", а не помсти опоненту.

Політсила також закинула Зеленському вплив на розслідування гучних справ, у тому числі й щодо заступника керівника Офісу Президента Олега Татарова.

"Зеленський стверджує, що відсторонив одного з керівників свого офісу Татарова, але сам Татаров це заперечив.

Зеленський говорить, що не впливає на прокуратуру, але за три години до суду над Татаровим прокуратура Зеленського передає справу заступника офісу Зеленського менеджеру Зеленського і за сумісництвом голові СБУ. Так, так, у Зеленського "немає корупції": справу Юрченка замнули, Холодова – забули, а пограбування держави Коломойським – взагалі табу", – переконують в "Євросолідарності".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: