fbpx
Сьогодні
18:50 25 Гру 2020

Більшість лише хоче обійми на Різдво цього року, - Єлизавета ІІ під час різдвяного привітання

Британська королева Єлизавета ІІ у своєму щорічному святковому посланні, зазначила, що тим, хто втратив близьких людей від пандемії COVID-19 або їх розділили через карантин, буде важко.

Про це повідомляє Reuters.

У своєму традиційному заздалегідь записаному зверненні до Різдва 94-річна королева неодноразово говорила про надію на майбутнє, одночасно визнаючи, що мільйони британців не зможуть влаштувати свої звичні сімейні святкування цього року.

"Звичайно, для багатьох ця пора року буде мати відтінок смутку: одні оплакують втрату дорогих їм людей, а інші розлуку із друзями та членами родини, віддалених задля безпеки, коли все, що вони справді хочуть на Різдво, – це просто обійми або стискання руки", – сказала Єлизавета.

"Якщо ви серед них, ви не самотні. І дозвольте запевнити вас у своїх думках і молитвах".

Зазвичай усі Віндзори збираються у неї вдома в садибі Сандрінгем на сході Англії, а прогулянка до сусідньої церкви на Різдвяну службу є основним елементом королівського календаря.

"Примітно, що рік, який обов'язково роз'єднав людей, багато в чому зблизив нас", – сказала королева, додавши, що королівські особи були натхненні історіями тих, хто зголосився допомогти іншим, хто потребує.

"У Сполученому Королівстві та в усьому світі люди чудово вирішили виклики року, і я так горда і зворушена цим тихим незламним духом", – сказала вона.

Нагадаємо, королеві довелося уникати традиційних святкування Різдва, і вона спокійно проводить святковий сезон у Віндзорському замку зі своїм чоловіком, принцом Філіпом, 99.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: