fbpx
Сьогодні
20:09 24 Гру 2020

"Події йдуть за сценарієм": Кулеба прокоментував плани щодо Донбасу

Фото: twitter.com/DmytroKuleba/

Віцепрем'єр Олексій Резніков заявив, що український "план Б" полягає в тому, щоб вже зараз робити кроки по реінтеграції Донбасу і Криму. Як Україна збирається рухатися далі щодо переговорів по Донбасу, розповів голова МЗС Дмитро Кулеба.

Про це він сказав в ефірі каналу "Україна 24".

"Я ніколи не бачив конверту, на якому написано "план Б". Є рішення Ради національної безпеки та оборони, у якому є п'ять сценаріїв розвитку подій на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Зараз події розгортаються за першим сценарієм", — сказав він.

За словами Кулеби, норманський та мінський формати ще до кінця не вичерпані.

"Коли колеги говорять про план "Б", вони, очевидно, вони, очевидно, артикулюють думку про неможливість безкінечно знаходитися в нинішній модальності процесу, але потенціал мінського процесу і нормандського формату ще не вичерпаний, і та титанічна робота, яку робить наш представник у групі радників лідерів Андрій Єрмак, ведучи переговори, — там ще є за що поборотися і на що тиснути. І наша команда в ТКГ — там, у ТКГ, атмосфера так собі, ситуація деструктивна і нагадує ходіння по колу, але все професійні люди, розуміють, що іншого виходу нема і треба, як писав класик, "лупати цю скалу", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: