fbpx
Сьогодні
16:03 24 Гру 2020

НАБУ і САП не збираються здавати справу Татарова

Матеріали справи заступника голови офісу президента Олега Татарова знаходяться в Національному антикорупційному бюро, і їх видача не планується. Тому що передавати їх в СБУ за рішенням Генпрокуратури немає підстав.

НАБУ має право запросити будь-які антикорупційні матеріали з будь-яких правоохоронних органів, пише ЦензорНЕТ.

Заступник генерального прокурора Олексій Симоненко перевищив свої повноваження, він не мав права відключати від реєстру процесуальних керівників САП. Закон не дає йому такого права-забирати антикорупційні справи у антикорупційних органів. НАБУ може відкрити кримінальну справу проти самого Симоненка.

Рішення про передачу справи в СБУ може бути оскаржене в суді.НАБУ і САП не збираються здавати справу Татарова

Нагадаємо, що засідання ВАКС з обрання запобіжного заходу заступнику Єрмака Олегу Татарову перенесли на понеділок 28 грудня через передачу цієї справи від НАБУ до СБУ.

Повідомлялося, що Олег Татаров з адвокатом прийшов на засідання у ВАКС.

Нагадаємо, що Офіс генпрокурора передав справу заступника Єрмака Олега Татарова з НАБУ до СБУ: Татаров сказав, що готовий до будь-якого відкритого і публічного судового процесу.

Раніше глава НАБУ Артем Ситник сказав, що Олегу Татарову проситимуть обрати в суді запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: