fbpx
Сьогодні
14:35 24 Гру 2020

Кулеба запевнив, що Україна не планує закривати небо на свята, з Британією в тому числі

Україна наразі не має наміру обмежувати авіасполучення з іншими державами на час свят, зокрема й з Великою Британією.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час онлайн-брифінгу.

"Плани щодо припинення авіасполучення через пандемію або обмеження подорожей на час свят: я хочу … запевнити, що таких планів немає. Уряд розуміє, що люди налаштувалися на свята, і не планує запроваджувати якісь обмеження на авіасполучення", – сказав глава МЗС.

Міністр уточнив, що авіасполучення з Великою Британією, де виявлено новий штам коронавірусу, також не планують припиняти.

"У нас дуже обмежено, зведено до критичного мінімуму авіасполучення з Британією. Ситуація залишається контрольованою, ми уважно стежимо за розвитком дискусій щодо нового штаму (коронавірусу – ред.) в ЄС і наразі не бачимо підстав для того, щоб закривати повністю авіасполучення з Великою Британією", – зазначив Кулеба.

Він підкреслив, що відразу після оприлюднення інформації про новий штам авіасполучення з Великою Британією закрили ті країни, які мали найбільший пасажиропотік з нею, проте надалі "другої хвилі" обмеження авіаперельотів іншими країнами не було й масового, глобального блокування авіасполучення не спостерігається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: