fbpx
Сьогодні
13:10 23 Гру 2020

Верещук сказала, що комітет Ради не висловлював недовіру міністру оборони

Голова підкомітету з держбезпеки та оборони комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки нардеп від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук спростовує інформацію про висловлення недовіри комітетом міністрові оборони Андрію Тарану.

Про це Верещук сказала в коментарі Укрінформу.

«Ми не голосували щодо цього, і рішення щодо цього немає. Ми лише дійшли до висновку, що треба звернутися з листом до Президента за результатами звіту міністра оборони, і звернулися з листом до Президента. Тобто формального висловлення недовіри міністру Тарану від Комітету національної безпеки і оборони не було», – зауважила депутат.

Верещук уточнила, що члени Комітету з питань нацбезпеки, оборони і розвідки за результатами звіту міністра звернулися з листом іншого змісту до президента.

За її словами, члени комітету у листі до президента оцінили стан справ, зауважили на незадовільному виконанні державного оборонного замовлення і «перерахували причини, за якими ми вважаємо, що є питання до пана Тарана».

«Але це точно не є висловлення йому недовіри, і це точно не є формальним приводом до якихось дій. Ми звернулися до Президента і у своєму зверненні виклали причини і причинно-наслідкові зв'язки», – підкреслила Верещук.

Раніше член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Сергій Рахманін ( "Голос") сказав, що комітет надіслав листа президентові України Володимиру Зеленському з висловленням недовіри міністрові оборони Андрію Тарану.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: