fbpx
Сьогодні
19:06 22 Гру 2020

У Києві під час спроби вторгнення постраждав поліцейський

У Києві на вулиці Пушкінській група осіб намагалося потрапити до приміщення, у результаті чого постраждав поліцейський.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні близько 14:00 до столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб намагається проникнути до одного з приміщень на вулиці Пушкінській. За викликом негайно виїхали патрулі та слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці негайно втрутилися в ситуацію та відновили правопорядок. Внаслідок події постраждав працівник поліції, якого госпіталізували до лікарняного закладу для надання медичної допомоги в умовах стаціонару.

Попередньо встановлено, що конфлікт виник на підставі права власності на приміщення. При цьому група осіб із застосуванням фізичної сили, піротехнічних засобів намагалася зайти та захопити його.

За підозрою у скоєнні хуліганських дій у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу поліцейські затримали шістьох осіб. Наразі з ними проводяться першочергові слідчі дії.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу. У рамках досудового розслідування встановлюються усі обставини та причини цього кримінального правопорушення.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: